От ИТН отправиха послание към българските граждани. Станислав Балабанов в декларация от името на

...
От ИТН отправиха послание към българските граждани. Станислав Балабанов в декларация от името на
Коментари Харесай

ИТН разкри кой от кого иска да забременее в сглобката

От ИТН отправиха послание към българските жители. Станислав Балабанов в декларация от името на ПГ захапа алчността на властта, която придобивала литературни измерения.

Според него Асен Василев бил въплъщение на алчността. Преди месец съумя да изхарши 11 милиарда лв. за няколко седмици, предизвести депутатът. Държавният ни дълг ще стане 49 милиарда лв. поради финансовия министър, съгласно Има Такъв Народ.

Балабанов очерта кариерата на министъра в частния бизнес, като съдружниците му го съдили.

„ Бившите му бизнес сътрудници го дефинират като доста интелигентен “, акцентира той.

От Има Такъв Народ отново припомниха аферата „ Чаталджа “. Балабанов недоумява за какво Бойко Борисов има вяра на Кирил Петков, Атанас Атанасов, Христо Иванов за аферата и напомни рецензиите им към Бойко Борисов.

„ Г-н Борисов, очевидно от възрастта ставате доста доверчив “, обърна се Балабанов към отсъстващия от зала водач на ГЕРБ и го предизвести, че с този наивитет, в случай че бил жена, щял непрекъснато да е бременна.

„ ПП-ДБ настойчиво се пробват да забременеят от Движение за права и свободи “, сподели още националният представител от Има Такъв Народ. ПП-ДБ се поиграли с доверието на гласоподавателите, по мнението на депутата. А мястото на Асен Василев не е на остров, а в пандиза, съгласно Балабанов.

https://news.bg/

 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР